top of page

Sommarbröllop på Skeppsviks herrgård

En högsommardag på Skeppsviks Herrgård, utanför Umeå, gifte sig Jonas med sin Linnéa och det var den vackraste av dagar. Jag hade nöjet att vara med dem hela dagen och älskade varenda minut. När jag kom höll bruden på att göra sig iordning tillsammans med tärnorna och brudgummen skulle precis dra igång ett parti poker tillsammans med marskalkerna. Det var bubbel, jakthistorier och nervositet i luften.


Bröllopsförberedelser

När alla var fixade och klara var det dags för First look. Jag kunde höra Jonas hjärta slå och hans reaktion när han fick se Linnéa glömmer jag aldrig. Blir fortfarande rörd när jag ser bilderna!


First look med brudpar utomhus

Jonas och Linnéa hade ett stort brudfölje, 12 av deras allra närmsta. Deras fina relationer till deras kompisar genomsyrade hela dagen och det blev tydligt vilka omtänksamma och varma personer Jonas och Linnéa är. Jag blev själv lite kär i dem.


Brudfölje

Brudfölje skålar

Jonas och Linnéa hade en utomhusvigsel och en nära vän till dem höll i ceremonin med ett personligt tal och mycket värme. Jonas och Linnéa hade nämligen gift sig i Umeås stadshus dagen innan bröllopet.
Efter alla gratulationer och kramar serverades bröllopsmiddagen i herrgårdens festlokal. En ljus och alldeles lagom stor lokal, perfekt för bröllop. Middagen hade ett späckat schema med tal och spex som Nathalie, kvällens toastmadame, höll flytande helt klanderfritt!Den fantastiska sommarkvällen med sommarens vackraste kvällssol gjorde det möjligt att servera bröllopstårtan utomhus.Efter tårtan tog jag med mig Jonas och Linnéa ut på en liten porträttfotografering. En liten stund bland äppelträden under golden hour.


"Sara är en fantastisk fotograf och person. Någon som finner sig så självklar i alla sammanhang och har förmågan att få den mest fotoskygga person bekväm i sitt sällskap. Hon fanns med under hela planeringsprocessen och kom med värdefulla råd och förslag. Bilderna hon levererade motsvarade alla våra förväntningar och mer. Vi kunde inte ha prickat mer rätt när vi valde fotograf till vårt bröllop ❤"

När middagen var slut överraskade Jonas med att sjunga Curly Sue för Linnéa och inte ETT ÖGA var torrt. En av brudtärnorna behövde nog resten av natten för att hämta sig. När Jonas sedan fortsätter med att sjunga Oxn var festen ett faktum. Det visade sig att Jonas inte bara är en väldigt varm, rolig och omtänksam person, han har också en sångröst som skapade en helt galen stämning på dansgolvet.Tack Jonas och Linnéa och alla era underbara gäster för att jag fick vara en del av er bröllopsdag. Jag kommer alltid bära er nära hjärtat.


Comments


bottom of page