top of page
jesperochmikaela613.jpg

”Sara är ett guldkorn från Västerbottens inland.

Hon dokumenterar livets dag på ett ödmjukt, jordnära och varmt sätt.

Tack för magiska bilder”. 

- Ida och Mattias

Om ni söker efter en fotograf som är entusiastisk, som känner alla känslor tillsammans med er och glädjeskuttar över hur galet vackra ni är så är ni nu något på spåren.

Men först, låt oss prata om varför ni är här. Grattis till pirret när ni sa ja till att gifta er med varandra, om det så var ett storslaget frieri på en fjälltopp någonstans eller hemma vid ert köksbord. Grattis till att ni ska lova varandra att spendera livet ihop och att alltid stå vid varandras sida. Och grattis till att ni ska fira er kärlek tillsammans med de som står er nära. Det är där jag kommer in! Mitt uppdrag är att föreviga era minnen så att ni, om typ 20 år, kan plocka fram ert fotoalbum och minnas precis hur det kändes den där dagen när ni gifte er.

“Låt mig ligga här och lukta på din rygg när du just har vaknat, låt mig se på dina händer när de just har vaknat. Kolla helt mjuka och trötta, här precis i början av handleden” Snooza - Annika Norlin, Säkert!
 

Jag är rätt rolig när det vill sig och brinner för skratt, särskilt på bild. Jag spritter av lycka när jag får stå där med kameran i handen, när ljuset är magiskt och du får en puss på pannan av din stora kärlek. För visst har Annika beskrivit det fint, det där med kärlek. Låt mig se på dina händer när de just har vaknat, alltså wow. 

ElinaochKristian-384.jpg

" Vi är glada att vi valde Picture by Sara som fotograf på vår stora dag. Förutom att ta fantastiska bilder, har hon också levererat dom i ett fantastiskt och omsorgsfullt format. Det märks att hon brinner för det hon gör och det lyser igenom i bilderna! "

- Linnéa och Emanuel

Jonas_Linnea-1157.jpg

Det är svårt att beskriva i ord hur nöjda vi är. Trots regn och rusk har du lyckats ta så otroligt fina bilder. Det syns inte ens att jag höll på frysa ihjäl! Du har verkligen en förmåga att få även det mest obekväma paret att slappna av framför kameran. Vi är evigt tacksamma! 😊❤️

—  Linda & Alex

PerochAnnika-168.jpg
Så här går det till

1. När ni fått en bild över vem jag är och min bildstil och bestämt er för att jag ska få äran att vara er fotograf fyller ni i bokningsformuläret nedan. Om ni inte vet hur många timmar ni vill boka mig så pratar vi om det innan ni bokar. När jag kollat att ert datum är ledigt bekräftar jag bokningen till er. Vid bokning debiteras en förskottsbetalning på 30% av paketets summa för att reservera ert datum, som sedan dras av på slutfakturan. Resor inom 15 mil från Storuman ingår i alla paket.

2. Innan bröllopet vill jag gärna träffa er, eller prata med er på något smart sätt om ni är långt borta. Detta för att lära känna er ännu bättre och för att gå igenom alla detaljer om er bröllopsdag. 

4. Bröllopsdagen, äntligen! Nu är det dags för dagen vi alla väntat på.

5. Jag åker hem och redigerar era bilder för att hjälpa känslan på traven. Ni får också en liten tjuvkik senast tre dagar efter bröllopet. 

6. Senast 8 veckor efter bröllopet får ni ett webbgalleri med fotografens favoriter att dela med er av till nära och kära. Sedan skickas fakturan och när den är betald levererar jag resten av bilderna högupplösta på USB. Ni får självklart alla bra bilder från dagen, minst 50 bilder per fotograferad timme.

Det är svårt att beskriva i ord hur nöjda vi är. Trots regn och rusk har du lyckats ta så otroligt fina bilder. Det syns inte ens att jag höll på frysa ihjäl! Du har verkligen en förmåga att få även det mest obekväma paret att slappna av framför kameran. Vi är evigt tacksamma! 😊❤️

—  Linda & Alex

Det är svårt att beskriva i ord hur nöjda vi är. Trots regn och rusk har du lyckats ta så otroligt fina bilder. Det syns inte ens att jag höll på frysa ihjäl! Du har verkligen en förmåga att få även det mest obekväma paret att slappna av framför kameran. Vi är evigt tacksamma! 😊❤️

—  Linda & Alex

VoH0984.jpg
4

Ett paket för att föreviga den allra viktigaste delen av dagen där ni säger ja till varandra!

Jag är med under er vigsel och grattiskramarna efteråt.
Vi har också en härlig porträttfotografering tillsammans där ni får visa er kärlek för varandra och jag får fånga det på bild!

 

13 000 kr
timmar

Bröllopspaket

8

Ett paket som är perfekt för er som också vill ha bilder från andra viktiga delar av dagen, som förberedelserna eller en del av festen.

Ni bestämmer själva vilka delar av dagen som är viktigast för er att föreviga. 

 

18 000 kr
timmar
12

Ett paket för er som vill dokumentera hela er bröllopsdag! Jag förevigar fuldansen och de känslofyllda talen, jag smiter ut tillsammans med er en stund i kvällssolen för att fotografera er i det allra mest magiska ljuset och fångar de detaljer som binder ihop er dag.

I detta paket ingår också ett helt otroligt vackert fotoalbum.

23 000 kr
timmar
Bokningsformulär
Var hittade ni mig?
jesperochmikaela283.jpg
bottom of page