top of page

Jag är så glad att ni har hittat hit och att ni är nyfikna på en familjefotografering. Underbart! Oavsett om ni vill föreviga tiden när er minsting precis fyllt ett år eller insett hur väldigt få bilder ni har där alla är med (som inte är en suddig selfie), så är ni välkomna hit. Att investera i en familjefotografering är inte bara roligt, det kommer också vara helt ovärdeligt för hela familjen när barnen blivit äldre och tiden gick så där snabbt, ni vet. 

”När en del tycker att man är stor, och en del tycker att man är liten, så är man kanske alldeles precis lagom gammal.”
- Lisa i Alla vi barn i Bullerbyn

323A3558.jpg

“Mina barn sitter aldrig stilla, lycka till"

Då säger jag bara en sak, perfekt! Hos mig behöver inga barn sitta stilla om de inte vill. Min osmidighet till trots så hänger jag på den busigaste 1åringen och gör allt för att vara cool för er tonåring med keps. Jag fotograferar gärna vuxna barn också, stora familjer från olika generationer eller familjer utan barn. Om ni har små barn så leker och busar vi tillsammans. Jag har en bred repertoar av barnsånger i rockärmen också om det skulle behövas! Och en rätt fin ton för att inte skrämma iväg någon. Fotograferingen är en stund att umgås och mitt i allt det tar jag så många bilder jag hinner med.

D83A7750-2.jpg

"Fantastisk, både som fotograf och person. Barnen älskade henne direkt. Så mycket så dom gärna ville hänga med henne bakom kameran och inte med oss framför 😊 Otroligt vackra bilder! Rekommenderas starkt!"

—  Jennie och Lukas

323A8039.jpg

Hur går det till?

1. När ni bestämt er för att ni vill att just jag ska vara er familjefotograf så fyller ni i bokningsformuläret nedan. 

2. Jag återkommer till er med mina lediga tider och vi bestämmer en plats för fotograferingen. Jag gör mina fotograferingar i Storuman i första hand. Vi håller till
 utomhus för det är då vi kommer åt det härligaste ljuset och den finaste känslan. Jag gillar bra väder och friska barn! Så vid rusk eller sjukdom bokar vi om, sånt löser sig.

3. När dagen är kommen så umgås vi en timme och jag tar så många bilder jag hinner med.

4. Efter fotograferingen åker jag hem och redigerar era bilder för att sätta min egen prägel på dem.

5. Senast 3 veckor efter fotograferingen får ni ett webbgalleri med de bästa bilderna från fotograferingen. Ni väljer ut de bilder ni själva känner är de allra bästa. När ni vet hur många bilder ni vill ha skickar jag en faktura och när den är betald får ni en nedladdningslänk med era bilder.

Priser

- 1 timmes fotografering

- 10 högupplösta bilder ni själva väljer

2 500 kr

Enstaka extra bilder, 250 kr/st


Kostnad för resa utanför Storuman tillkommer om ni önskar ha fotograferingen någon annanstans.

Barnfotografering
Bokningsformulär
Var hittade ni mig?
DOC00595-2.jpg
bottom of page