top of page
LoA0639.jpg

Grattis till ert kommande bröllop!

 

Ni har hittat hit för att ni planerar en liten vigsel, kanske en borgerlig vigsel i ett stadshus eller på fjället någonstans. Er kärlek ska firas och er bröllopsdag ska förevigas, det är där jag kommer in. 

Detta bröllopspaket passar perfekt för er som vill ha bilder från vigseln, från eventuella gratulationer efteråt och varma och kärleksfulla porträtt på er.

Det kommer bli magiskt. 

LoA0371.jpg
Så här går det till

1. När ni fått en bild över vem jag är och min bildstil och bestämt er för att jag ska få äran att vara er fotograf fyller ni i bokningsformuläret nedan. När jag kollat att ert datum är ledigt bekräftar jag bokningen till er. Vid bokning debiteras en förskottsbetalning på 30% av paketets summa för att reservera ert datum, som sedan dras av på slutfakturan. Reseersättning tillkommer.

2. Innan bröllopet vill jag gärna ha ett möte med er för att prata om detaljerna kring just ert bröllop och era förväntningar på fotograferingen.

3. Bröllopsdagen, äntligen! Jag kommer med min obotliga entusiasm och med kamerorna i högsta hugg.

5. Jag åker hem och redigerar era bilder för att hjälpa känslan på traven. Ni får också en liten tjuvkik senast tre dagar efter bröllopet. 

6. Senast 4 veckor efter bröllopet får ni ett webbgalleri med fotografens favoriter att dela med er av till nära och kära. Sedan skickas fakturan och när den är betald levererar jag resten av bilderna digitalt via en nedladdningslänk. Ni får självklart alla bra bilder från dagen, minst 50 bilder per fotograferad timme.

Det lilla bröllopspaketet

2

Timmar

100-200

Bilder

8 000

kr

Bokningsformulär
Var hittade ni mig?
LoA0202.jpg
bottom of page