top of page

Internationellt bröllop i Sigtuna

Uppdaterat: 29 jan. 2023

Anna och Eric gifte sig på Sigtunastiftelsen en solig dag i juli. De bor i Nashville men valde att samla vänner och familj i Annas hemstad Sigtuna för att fira kärleken tillsammans. Jag mötte upp Anna och hennes bästa vän på en salong i Sigtuna för att fota lite förberedelser innan det var dags för vigsel i rosenträdgården. Eric gjorde sig klar tillsammans med sitt brudfölje i en av Sigtunastiftelsens vackra rum. Under tiden som brudparet gjorde sig färdiga minglade deras gäster i Rosenträdgården där folkmusik spelades.

"Sara was one of the best choices we made for our wedding! She producers the most beautiful photos in a candid, natural, and timeless style - just how we wanted it. Her eye for detail and timing is astounding, and beyond her technical expertise, she is an absolute joy to work with. Her charming personality and calming aura made us very comfortable and it was a pleasure to have her around on our big day. We will treasure these photos forever!" - Anna och Eric

Vigseln var full av känslor och glädje och platsen var helt fantastisk. Den närmsta familjen satt på stolar bland de blomstrande rosorna och övriga gäster stod utspridda i trädgården. Efter vigseln gick jag på en promenad tillsammans med brudparet och stannade till en stund i Sankt Pers kyrkoruin där vi fotade porträtten. Anna och Eric valde att inte lägga så lång tid på sina porträtt då de hellre ville ha bilder från vad som hände under dagen. Det är alltid upp till brudparet att bestämma vilka bilder som är viktigast för dem och utifrån det bestämmer vi tillsammans vad jag ska fokusera på. När porträtten var klara var det dags för mingel, tårta och massvis med kramar och gratulationer. Lagom till att middagen skulle börja packade jag ihop och åkte hem. Full av värme, glädje och fina minnen från en underbar dag i Sigtuna.
Comments


bottom of page